top of page
IMG_20230831_003423.jpg

Bli medlem

Ønsker du å bli medlem av Norsk Eurasierklubb, ønsker vi deg velkommen - både fra innland og utland!

Gå til NKK for å registrer deg

Medlemskap i Norsk Eurasierklubb

Alle kan bli medlem i Norsk Eurasierklubb – enten du eier en/ flere Eurasiere eller om du bare er interessert i og nysgjerrig på rasen. Medlemskap i klubben inkluderer medlemskap i NKK, og du mottar medlemsbladet Hundesport i posten. Alle aktiviteter i NKK krever medlemskap i en tilknyttet hundeklubb.

Dette er noen av fordelene med å være medlem i klubben vår:

En del av rasemiljøet

Som medlem i NEK, blir du en del av rasemiljøet i Norge. Du blir informert om forskjellige rasespesifikke spørsmål i tillegg til mer generelle hundetemaer.

Invitasjon til årsmøte

Som medlem i Norsk Eurasierklubb har du rett til å delta på årsmøtet, til å avgi stemme og til å stille til valg som tillitsvalgt i klubbens utlyste verv. Du kan delta i klubbens årskonkurranser, på rasespesialen og medlemsmøter.

Medlemsblad

Som medlem får du tilsendt medlemsbladet NEK-nytt 2 ganger i året og jevnlige nyhetsbrev med nyttig informasjon fra klubben.

Fordeler som oppdretter

Som oppdretter i klubben får du vederlagsfritt annonsere dine valpekull på klubbens hjemmesider. Du får også mulighet til å delta på oppdrettermøter som holdes av klubben. Eier du en hannhund som oppfyller kravene i klubbens avlsretningslinjer, kan den ligge på listen over hannhunder til avl på våre hjemmesider. Og har du spørsmål om helse eller avl kan du rette de til Avls- og Helseutvalget, som vil veilede og svare deg som best de kan.

Aktiviteter i ditt distrikt

NEK har ambassadører i alle fylker, såkalte distriktskontakter. Distriktskontaktene arrangerer aktiviteter og sosiale treff som du som medlem kan delta på. Som medlem i klubben kan du også nyte godt av de avtaler og rabatter som forhandles frem med kommersielle samarbeidspartnere.

Slik blir du medlem i NEK:

Gå til NKK sine nettsider.

  • Klikk på fanen «Bli medlem«, og fyll ut skjema. Følg videre instrukser.
     

Dersom du allerede er medlem i en annen hundeklubb:

  • Klikk på fanen «Min side«.

  • Når du har logget inn, kan du legge til Norsk Eurasierklubb under fanen «medlemskap».
     

Medlemsskap i NKKs samarbeidende klubber fungerer slik at det er en grunnkontingent til NKK og en klubbdel som går til den klubben eller klubbene man er medlem i. Uansett hvor mange klubber du er medlem i, betaler du bare 1 grunnkontingent.

 

Har du spørsmål til registreringen? Kontakt NKK – på telefon 21 60 09 00 eller på mail: registrering@nkk.no.

bottom of page