Vi søker frivillige til å jobbe på Vålerbanen 14. – 16. juli 2017

Helgen 14.- 16. juli arrangerer Norsk Eurasierklubb og Norsk Eurasierklubb avd. østland for tiende år på rad dobbelutstilling, tredagers valpeshow for alle raser, tredagers rallylydighetsstevne og dobbelt lydighetsstevne på Vålerbanen i Solør.
Det er et stort apparat som er i sving og som stadig blir større – i fjor deltok ca 750 hunder pr dag. Dette vil da også si at vi trenger masse hjelp fra klubbens medlemmer!

For arrangørklubbene starter det praktiske arbeidet med selve utstillingen på onsdag ettermiddag, med rigging som vi fortsetter med på torsdag og fredag. Alt skal på plass før arrangementene starter på fredag. Samtidig som utstillingsringene mm. rigges vil det også arrangeres rallylydighetsstevne og valpeshow fredag kveld. På lørdag og søndag er det gjennomføringen som gjelder, før alt skal pakkes ned igjen søndag kveld.

Vi trenger frivillige til disse oppgavene:

– Rigging før og etter stevnet
– Rydding/ plukking av søppel
– Ringservice (påse at personalet i ringene har det de trenger: Papirer, sløyfer, kaffe, mineralvann etc.)
– Premierutsetting og rigging i finaleringen
– Ringpersonell til rallylydighet
– Kjøkkenhjelpere
Vi er godt utstyrt med walkie talkies og diverse kjøretøy for å frakte utstyr utover – det er et stort område!

Hvem trenger vi?

Vi trenger alle som ønsker å bidra! Unge og gamle, frisk og rask eller litt mer “skranglete” – det er nok av oppgaver som passer for alle. Kan du ta på deg vakter hele helgen er det kjempefint. Passer det bare en av dagene eller kanskje bare noen timer så er det også fint. Jo flere som melder seg, jo færre og kortere vakter på hver og en.

Lønn for dette arbeidet får vi alle i himmelen, men det er morsomt å være med. Og slitsomt, hyggelig og sosialt! Det vi kan tilby alle på vaktlistene er en god frokost, varm lunsj og en felles middag begge dagene. På utstillingsområdet er det camping hvor du/dere kan sette opp campingvogn eller telt gratis. Og selvsagt kan alle få stille hund dersom man vil det. Vi disponerer en stor, kjølig garasje hvor hundene kan ha det behagelig i burene sine mens matmor og matfar jobber.

Nærmere informasjon og påmelding som frivillig:
Vi er i gang med planleggingen så send en epost til utstilling@eurasierklubben.no allerede i dag!

Styrene og arrangementskomiteen i NEK håper at mange medlemmer ser dette som en mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, til å ta i et tak for klubben og lære mer om utstilling/ hundesport og apparatet som er i sving i kulissene på slike arrangementer.