Samarbeidspartnere

Norsk Kennel Klub

Norsk Eurasierklubb er medlem i Norsk Kennel Klub. NKK er en organisasjon for hundeeiere. Klubben ble dannet 24. januar 1898 og er en paraplyorganisasjon bestående av mer enn 220 medlemsklubber.

NKK er Norges største hundeeierorganisasjon og har gjennom sine medlemsklubber over 80 000 medlemsskap.

Dr Clauder’s

Norsk Eurasierklubb har inngått et samarbeid med Dr.Clauder’s. Dr.Clauder’s er totalleverandør av produkter til hund, katt, hest, fisk og gnagere. I serien finnes kvalitetsprodukter som sikrer god helse. Serien er heldekkende innen våtfor, tørrfor, ledd og sener, tannsten, hygiene, pleie, renhold, pigment etc.

Alle medlemmer av Norsk Eurasierklybb får 10% rabatt på Best Choice tørrfor ved fremvisning av gyldig bevis på medlemskap i NEK.

Din beste venn

Norsk Eurasierklubb har en avtale med Din Beste Venn.

Din Beste Venn er en hundeskole som driver i Oslo (og omegn), og som har to butikker; en på Hauketo i Oslo og en på Oppegård. Medlemmer i Norsk Eurasierklubb får 10% rabatt på alle kjøp hos Din Beste Venn, fôr inkludert.

I tillegg får medlemmer 10 % rabatt på alle kurs hos Din Beste Venn. Husk å oppgi at du er medlem av NEK når du handler i butikken eller melder deg på kurs.

Hund1

Hund1 sponser oss med premier på våre Spesialutstillinger og har mange gode produkter.