Spesialutstillingen

En gang i året arrangeres spesialutstilling for Eurasieren. Dette er en sosial helg der både hunder og mennesker samles for å “sosialiseres”.

Utstillingen er terminfestet i NKK-systemet og Certene som deles ut tilsvarer internasjonal utstilling. Vi har også gjester fra nabolandene våre. Så langt har representanter fra Sverige, Danmark og Finland, England og Tyskland deltatt på Spesialen.

Bilder fra tidligere spesialutstillinger finnes her.

Eurasierspesialen 2019 på Beitostølen

Spesialutstilling 10. august
Dommer:
Pary Dauvet – Frankrike
Elektronisk påmelding og betaling for utstillingsdeltagelse gjøres på www.nkk.no

Frist: 01. august 2018

Norsk Eurasierklubb ønsker velkommen til en helg med utstilling, ringtrening, god mat, hygge og sosialt samvær med mange andre eurasiereiere!

Årets rasespesial blir arrangert på Beitostølen, nærmere bestemt Knuts Hyttegrend. Spesialen er en hyggelig helg hvor vi møtes til sosialt samvær og arrangerer utstilling med stor-cert for rasen vår. For de aller fleste er det sosiale hovedsaken – «alle» er der og vi koser oss sammen hele helgen! For de som ikke har vært med på en spesial før, er dette kanskje året å «debutere» på? Husk – man må ikke stille hund på utstillingen for å kunne være med!

Som vanlig legger vi opp til frivillig ringtrening, både for nybegynnere og mer erfarne utstillere, fredag kveld ca. kl. 18:30.

Klokken 19.30 følger vi opp med Matchshow for å trene på det vi har lært.

Påmelding kr 100,- for Matchshow på stedet

 

Selve utstillingen er på lørdagen. Dommer Pary Dauvet – Frankrike. Utstillingen er offisiell og følger NKK sine regler. Alle aldre kan stilles, fra 4 mnd. gamle valper til veteraner over 8 år. Etter utstillingen og en liten pause kårer vi utstillingens gladeste hale m.m. 

 

Barn og Hund – kr 50,- påmelding på stedet.

 Premier til alle barn som deltar!

Lørdag kveld samles vi til felles grilling og sosialt lag.

Detaljert info finner du her.

Håper vi sees på Beitostølen til en sosial og hyggelig helg med våre firbente venner.