Spesialutstillingen

En gang i året arrangeres spesialutstilling for Eurasieren. Dette er en sosial helg der både hunder og mennesker samles for å “sosialiseres”.

Utstillingen er terminfestet i NKK-systemet og Certene som deles ut tilsvarer internasjonal utstilling. Vi har også gjester fra nabolandene våre. Så langt har representanter fra Sverige, Danmark og Finland, England og Tyskland deltatt på Spesialen.

Bilder fra tidligere spesialutstillinger finnes her.

Eurasierspesialen 2018  på Dokka Camping

Spesialutstilling 11. august
Dommer: Monika Petermayer, Østerrike
Elektronisk påmelding og betaling for utstillingsdeltakelse gjøres på www.nkk.no

Frist: 01. august 2018

Norsk Eurasierklubb ønsker velkommen til en helg med utstilling, ringtrening, god mat, hygge og sosialt samvær med mange andre eurasiereiere!

Årets rasespesial blir arrangert på Dokka, nærmere bestemt på Dokka camping. Spesialen er en hyggelig helg hvor vi møtes til sosialt samvær og arrangerer utstilling med stor- cert for rasen vår. For de aller fleste er det sosiale hovedsaken – «alle» er der og vi koser oss sammen hele helgen! For de som ikke har vært med på en spesial før, er dette kanskje året å «debutere» på? Husk – man må ikke stille hund på utstillingen for å kunne være med!

Som vanlig legger vi opp til frivillig ringtrening, både for nybegynnere og mer erfarne utstillere, fredag kveld ca. kl. 18:00. Avls og Helseutvalget arrangerer medlemsmøte ca kl 20:00 – mer informasjon kommer.

Selve utstillingen er på lørdagen. Dommer er Monika Petermayer. Utstillingen er offisiell og følger NKK sine regler. Alle aldre kan stilles, fra 4 mnd. gamle valper til veteraner over 8 år. Vi arrangerer også Barn og hund- konkurranse i pausen. Premier til alle barn som deltar!

Overnatting bestilles direkte hos Dokka Camping, se http://dokkacamping.no/index.html

Kontakt ved spørsmål: Anita på tlf. 97705678 eller på e- post utstilling@eurasierklubben.no