Vålerutstillingen

Vålerbanen 2017, 14.-16. juli

Norsk Eurasierklubb og Norsk Eurasierklubb avd. Østland inviterer til dobbelutstilling, 3x valpeshow for alle raser, 3x rallylydighet-og 2x lydighetsstevne på Vålerbanen i Solør, 14.-16. juli.

Se dommerfordeling i vår annonse i Hundesport: Dommerfordeling 2017

Vi tar forbehold om mindre endringer.

 

Royal Canin

 

Det er et stort apparat som er i sving og vi trenger hjelp fra klubbens medlemmer.

Hva slags hjelp trenger vi?
For arrangørklubbene starter det praktiske arbeidet med selve utstillingen på fredag ettermiddag med rigging. Alt skal på plass før kvelden er omme. På lørdag og søndag er det gjennomføringen som gjelder, før alt skal pakkes ned igjen søndag kveld.

Vi trenger frivillige til disse oppgavene:

  • Rigging før og etter stevnet
  • Rydding/plukking av søppel
  • Skriving (for dommerne)
  • Ringservice (påse at personalet i ringene har det de trenger – papirer, sløyfer, kaffe, mineralvann)
  • Bemanning i premiebua
  • Bemanning av sekretariatet
  • Premieutsetting i finaleringen
  • etc

Vi er godt utstyrt med walkie talkies og diverse kjøretøy for å frakte utstyr utover – det er et stort område!

Hvem trenger vi?
Vi trenger alle som ønsker å bidra! Unge og gamle, frisk og rask eller litt mer «skranglete» – det er nok av oppgaver som passer for alle. Kan du ta på deg vakter hele helgen er det kjempefint. Passer det bare en av dagene eller kanskje bare noen timer så er det også fint. Jo flere som melder seg, jo færre og kortere vakter på hver og en.

Lønn for strevet?
Lønn for dette arbeidet får vi alle i himmelen, men det er morsomt å være med. Og slitsomt, hyggelig og sosialt! Det vi kan tilby alle på vaktlistene er en god frokost, varm lunsj og en felles grillmiddag begge dagene. På utstillingsområdet er det camping hvor du/dere kan sette opp campingvogn eller telt gratis. Og selvsagt kan alle få stille hund dersom man vil det. Vi disponerer en stor, kjølig garasje hvor hundene kan ha det behagelig i burene sine mens «mor og far» jobber.

Nærmere informasjon og påmelding som frivillig:
Vi er i gang med planleggingen så send epost til utstilling@eurasierklubben.no allerede i dag!

Styrene og utstillingskomiteen håper at mange medlemmer ser dette som en mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, til å ta i et tak for klubben og å lære mer om utstilling og apparatet som er i sving i kulissene på slike arrangementer.