Spesialutstillingen

En gang i året arrangeres spesialutstilling for Eurasieren. Dette er en sosial helg der både hunder og mennesker samles for å «sosialiseres».

Utstillingen er terminfestet i NKK-systemet og Certene som deles ut tilsvarer internasjonal utstilling. Vi har også gjester fra nabolandene våre. Så langt har representanter fra Sverige, Danmark og Finland, England og Tyskland deltatt på Spesialen.

Bilder fra tidligere spesialutstillinger finnes her.

Eurasierspesialen 2017  på Biristrand

Spesialutstilling 12. august
Dommer: Leon Scholten, Nederland
Elektronisk påmelding og betaling for utstillingsdeltakelse gjøres på www.nkk.no
Frist: 01. august 2017

 
Norsk Eurasierklubb ønsker velkommen til en helg med utstilling, medlemsmøte, ringtrening, god mat, hygge og sosialt samvær med mange andre eurasiereiere!
 
Årets rasespesial blir arrangert på Biri, nærmere bestemt på Biristrand camping. Spesialen er en hyggelig helg hvor vi møtes til sosialt samvær og arrangerer utstilling med stor- cert for rasen vår. For de aller fleste er det sosiale hovedsaken – «alle» er der og vi koser oss sammen hele helgen! For de som ikke har vært med på en spesial før, er dette kanskje året å «debutere» på? Husk – man må ikke stille hund på utstillingen for å kunne være med!
 
Som vanlig legger vi opp til frivillig ringtrening, både for nybegynnere og mer erfarne utstillere, fredag kveld ca. kl. 18:00. Fredag kveld ca. kl. 20:00 avholder avls- og helseutvalget møte, hvor tema er rasespesifikk avlsstrategi for eurasier (RAS). På dette møtet kan alle delta.
 
Selve utstillingen er på lørdagen. Dommer er Leon Scholten. Utstillingen er offisiell og følger NKK sine regler. Alle aldre kan stilles, fra 4 mnd. gamle valper til veteraner over 8 år. Vi arrangerer også Barn og hund- konkurranse i pausen. Premier til alle barn som deltar!
 
Campingen har kiosk med salg av drikkevarer etc.  
Klubben har salg av de flotte medlemsartiklene våre. Vi har Vipps!
 
Lørdag kveld er det felles grilling, vi dekker langbord og fyrer opp grillen. Klubben stiller med grill og tilbehør til maten. Resten tar dere med selv. Etter maten blir det Quiz!
 
Overnatting (+ plass til bobil/campingvogn) bestilles direkte hos Biristrand Camping, se http://www.biristrandcamping.no , eller kontakt dem på tlf. +47 61 18 46 72.
Kontakt ved spørsmål: Anita på tlf. 97705678 eller på e- post utstilling@eurasierklubben.no
 

Royal Canin