Spesialutstillingen

En gang i året arrangeres spesialutstilling for Eurasieren. Dette er en sosial helg der både hunder og mennesker samles for å «sosialiseres».

Utstillingen er terminfestet i NKK-systemet og Certene som deles ut tilsvarer internasjonal utstilling. Vi har også gjester fra nabolandene våre. Så langt har representanter fra Sverige, Danmark og Finland, England og Tyskland deltatt på Spesialen.

Bilder fra tidligere spesialutstillinger finnes her.

Eurasierspesialen 2016

Utstilling 13. august 2016 – Dommer Saija Juutilainen, Finland. Elektronisk påmelding og betaling for utstillingsdeltakelse gjøres på www.nkk.no.Frist: 01. august
Norsk Eurasierklubb ønsker dere velkommen til en helg med utstilling, medlemsmøte, ringtrening, god mat, hygge og samvær med masse eurasiereiere når klubben feirer sitt 10-års jubileum! Årets rasespesial blir arrangert på Hamar, nærmere bestemt på Hedmarktoppen camping. Spesialen er en hyggelig helg hvor vi møtes til sosialt samvær og arrangerer utstilling med storcert for rasen vår. For de aller fleste er det sosiale hovedsaken. «Alle» er der og vi koser oss sammen hele helgen! For de som ikke har vært med på en spesial før, er dette kanskje året å «debutere» på? Husk – man må ikke stille hund på utstillingen for å kunne være med!

Som vanlig legger vi opp til frivillig ringtrening, både for nybegynnere og mer erfarne utstillere, fredag kveld ca. kl. 18:00. Fredag kveld ca. kl. 20:00 avholder avlsrådet vårt medlemsmøte med fokus på helse og avl. På dette møtet kan alle delta. Mer informasjon kommer!

Selve utstillingen er på lørdagen, dommer er Saija Juutilainen. Utstillingen er offisiell og følger NKK sine regler. Alle aldre kan stilles, fra 4 mnd. gamle valper til veteraner over 8 år. Vi arrangerer også Barn og Hund i pausen, påmelding på stedet. Premier til alle barn som deltar!

Vi har kiosk på plassen med salg av drikkevarer og noe godt å spise, samt salg av medlemsartikler. Kun kontant betaling!

Lørdag kveld er det felles grilling, vi dekker langbord ute og fyrer opp grillen. Klubben stiller med grill og tilbehør til maten. Resten tar dere med selv. Etter maten blir det Quiz!

På søndag arrangerer NKK internasjonal utstilling på Lillehammer, med utdeling av storcert og CACIB, så her er det muligheter for en «dobbelutstilling» for de som måtte ønske det, se www.nkk.no

Overnatting (+ plass til bobil/campingvogn) bestilles direkte hos Hedmarktoppen og Hamar hytteutleie, se www.hamar-hytteutleie.no/ eller kontakt dem på tlf. +47 62 51 93 70

Kontaktperson ved spørsmål
Anita Steen: 977 05 678 eller utstilling@eurasierklubben.no

Royal Canin